Péntek Emma

Emi Péntek Emma vagyok, Pécsen élek.
Biológia - testnevelés szakos tanári és mentálhigiénikus diplomákkal rendelkezem.
2002 óta dolgozom a Szigetvári Kultúr- és Zöld Zóna Egyesületben.
Munkaerő-piaci, szervezetfejlesztő, közösségépítő, kommunikációs, önismereti tréningeket, és egyéni tanácsadásokat tartok.

Rendszerterapeuta, család- és szervezetállítóként végeztem a Hellinger Intézetben indított képzésen 2011-ben.
A képzésünk alatt tanáraim, mestereim voltak Bert Hellinger, Sophie Hellinger, Dimitris Stravropoulos, Alfred Ramoda Austermann, Pálmai Dezső, Dr. Agócs Gabriella, Louise Bloemen.
A képzésen túl - mint annak idején az inasok -, mentem más szakemberekhez is saját állítóként, segítőként, hogy minél többet tapasztalhassak, tanulhassak. Többek között: Volni Vera, Wilfried Nelles, Dr. Agócs Gabriella, Nirupa Susanna Krause, Szőke Zita, Bajka Zsuzsa, Báder György...
Ezt a módszert a saját nehézségeim megoldása során találtam meg. "Véletlenül". Azonban olyan gyors és gyökeres változást hozott az életembe és a családtagjaim életébe, hogy felkutattam, hol tudom megtanulni. Így jutottam el a Hellinger Intézetben akkor induló képzésbe, ahol a "forrástól", és a legtapasztaltabbaktól tanulhattam.

Család - és szervezetállításokat tartok Pécsen, Veszprémben, Zircen, Budapesten.

Leginkább csoportokkal dolgozom, de egyéni tanácsadást is tartok.

A családállítások során ráhagyatkozom a mezőben lévő bölcsességre, az ott lévő gyógyító folyamatokra. Szükség esetén, alkalmazom egyéb spirituális, mentálhigiénés stb. területen tanult, megtapasztalt elemeket is, mint a belső gyermekkel való munka, a bennünk lévő Isteni részünk, önvalónk felfedezése, az ebben rejlő erő megtapasztalása, betegségek esetén az Új Medicina, Recall Healing eredményeinek, szemléletének alkalmazása, a női és férfi misztérium, a női, férfi minőség teremtő ereje stb.

A család- és szervezetállítás nagy áldás, nagy szerelem az életemben. Teljes odaadással tudok benne dolgozni, mert naponta tapasztalom pozitív hatását és eredményeit mind a saját életemben, mind - a visszajelzések alapján - a hozzám fordulók életében.

Az általam ismert különböző módszerek és technikák közül ez az a módszer, amellyel a leggyorsabban felismerhető "ami van". Az ok felismerése után mindjárt tehetünk azért, hogy az elakadás megszűnjön, és képességeink, lehetőségeink szerint haladhassunk. Akár egyénről, akár cégről, vállalkozásról van szó.

Földrajzi terület:

Országos