Pernyéz Zsuzsanna

Zsuzsanna Corporate/vállalati coach
Executive/vezető coach
Team/csapat coach

Téma:

Önismeret, Változáskezelés, Hatékonyság, Start Up, Personal Brand, Vezetőfejlesztés, Karrier, Konfliktuskezelés, Kommunikáció, Kiégés, Stressz, Döntés, Motiváció

A coaching számomra egy olyan kapu, melyen ha Önnel együtt kilépünk, felfedezzük, hogy a világ körülöttünk mennyire színes, milyen sok lehetőséget tartogat, és mennyi alternatív úton járhatunk, ami egyéni sikerünkhöz, belső és környezetünkkel való harmóniához vezet.

Szervezetfejlesztő közgazdászként, és saját cégcsoport tulajdonosa és vezetőjeként sok-sok tapasztalatot, tudást, és gyakorlatot szereztem abban, hogyan működjünk egyénileg és szervezetként is hatékonyan. Voltam középvállalati felsővezető, önkormányzati intézményvezető, jelenleg a nonprofit és az üzleti szektorban rendelkezek saját szervezetekkel, cégekkel. Saját utamat járva tapasztaltam meg egy vállalkozás felépítésének minden nehézségét és szépségét. Emellett folyamatosan megtaláltak azok az emberek, szervezetek, akik elbizonytalanodtak, megtorpantak, válságba kerültek üzleti, vagy egyéni életükben. Előbb tanácsadóként, vállalkozás-/szervezetfejlesztőként, később coachként is tudtam velük együtt gondolkozni, dolgozni.

Kiemelt területeim: Nonprofit, Üzleti, Start Up

Egyénekkel és csoportokkal is dolgozom.

A coaching számomra nem egy szakmai terület, eszközrendszer, hanem életforma, gondolkodásmód. Olyan gondolkodásmód, mely mindig az emberből indul ki, az ő belső és külső erősségeire építkezik, kreatív, nyitott megközelítéssel. Külső "szemként", de empatikusan, partnerként bekapcsolódva a változás folyamatába, segíteni az ügyfelet a számára legjobb megoldás megtalálásában és kivitelezésében.

Mivel saját működésem is ebbe az irányba haladt, találkozásom a coachinggal szerelem lett első látásra, majd stabil elköteleződés.

Földrajzi terület:

Országos